Monday, 31 May 2021 01:43

KEJAYAAN DALAM PERJALANAN MENGGENGGAM DOKTOR KEJURUTERAAN

Puan Rozita Razali dengan bimbingan Prof. Madya Ts. Ir. Dr. Syuhaida Ismail dan Prof. Madya Ts. Dr. Mohamad Syazli Fathi  telah berjaya dinobatkan BEST PAPER AWARD di 9th International Conference on Applied Science and Technology (ICAST 2021), dengan membawa kertas kajian bertajuk Critical Success Factors (CSFs) of Industry Centre of Excellence (ICoE) Performance at Majlis Amanah Rakyat (MARA) Technical and Vocational Education and Training (TVET) Institutions. Kertas kajian ini juga akan diterbitkan dalam SCOPUS Indexed Proceedings yang merupakan jurnal berimpak tinggi.

Sebelum ini Puan Rozita bertugas sebagai pensyarah di Kolej Kemahiran Tinggi MARA (KKTM) dan kini bertugas di Bahagian Kemahiran dan Teknikal (BKT) MARA, dalam masa yang sama sebagai pelajar semester kedua  Doktor Kejuruteraan di Universiti Teknologi Malaysia (UTM).

Turut menyertai ICAST 2021 ini ialah beberapa pegawai MARA dengan tajuk penyelidikan masing-masing.

ICAST 2021 merupakan program tahunan peringkat antarabangsa dan dijalankan secara maya pada tahun ini memungkinkan kolaborasi dan perkongsian ilmu dalam pelbagai bidang di antara institusi dan industri dalam serta luar negara.

HUBUNGI KAMI

Bahagian Kemahiran & Teknikal MARA, Tingkat 21, Ibu Pejabat MARA 21, Jalan MARA 50609 Kuala Lumpur

SSL Cert

 

 

 

 

 

HAKCIPTA TERPELIHARA © 2018 BAHAGIAN KEMAHIRAN & TEKNIKAL MARA

Search